00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Výběr nástěnného světla

Nástěnná světla se hodí jako doplnění stropního světla nebo lampy. Jejich výběr byste ale neměli podceňovat. Záleží na činnosti, kterou budete za svitu těchto světel vykonávat.

Nástěnná světla se hodí jako doplnění stropního světla nebo lampy. Jejich výběr byste ale neměli podceňovat. Záleží na činnosti, kterou budete za svitu těchto světel vykonávat.

Nástěnná světla šetří místo

Můžete je umístit na stěnu a tím pádem nezaberou žádné místo. To v případě dalších zdrojů světla často neplatí. Při pohybu po místnosti můžete jednoduše narazit do stojací lampy. Na nočním stolku zase vedle lampičky nenajdete místo k odložení knihy a pokud jste vysocí, jednoduše zavadíte o stropní světlo. Nástěnné světlo tyto problémy vyřeší. Ale i v případě, že již stropní svítidlo v místnosti máte, pořídit nástěnné se rozhodně vyplatí. Doplní tak místnost a můžete se zaměřit na část pokoje, kterou chcete osvětlit více. 

Kromě toho, že umístěním nástěnného světla ušetříte místo, získáte dekoraci, která navíc svítí. V Dekolampu se totiž soustředíme na to, aby naše světla nejen že kvalitně svítila, ale také pěkně vypadala. Pokud vyberete podobný styl jako už doma máte, celkový dojem z místnosti umocníte.

Jaké nástěnné svítidlo pořídit?

Tato světla se hodí do každé místnosti, všude totiž oceníte místo navíc. Při jejich výběru ale musíte myslet na to, zda budete v místnosti pracovat nebo odpočívat. V pracovně, ale také v šatně nebo koupelně, by měl světelný zdroj vyžarovat studenější barvu. Naopak k relaxování v obývacím pokoji nebo ložnici vám tu správnou atmosféru vytvoří teplejší barva světla. Světla Hue od firmy Philips dodržování tohoto pravidla poněkud ulehčují. Díky aplikaci pro chytrá zařízení si totiž můžete určit, jak bude světlo svítit.
 
I přes toto pravidlo si ale stále můžete z široké nabídky nástěnných světěl vybrat to, které do vašeho interiéru zapadne nejlépe. Na své si přijdou milovníci moderně pojeté klasiky i rustikálního stylu. Nástěnná světla nejsou ale určená jen do vnitřních prostor, využít je můžete i k venkovnímu osvětlení zahrady, terasy nebo balkónu. Ta jsou odolná vůči špatnému počasí a vydrží vám tak velmi dlouho.

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky