00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Romantická světla

Romantické osvětlení je tím pravým do pokojíků mladých slečen nebo tam, kde chcete navodit příjemnou a uvolněnou atmosféru. Využijete je také v obýváku, ložnici nebo ateliéru.

Romantické osvětlení je tím pravým do pokojíků mladých slečen nebo tam, kde chcete navodit příjemnou a uvolněnou atmosféru. Využijete je také v obýváku, ložnici nebo ateliéru.

Kam pořídit romantické osvětlení?

Světlo, které vám vykouzlí romantiku a příjemné prostředí využijete například v pokojících mladých slečen nebo obývacích pokojích, kde chcete docílit uvolněné atmosféry. Romantická svítidla do dívčích pokojů dodají místnosti pohádkový nádech a to především pokud je celý interiér laděn do pastelových barev. A když už je řeč o dívčích pokojích, správné osvlětní kosmetického koutku v romantickém stylu také sklidí úspěch. Nejen v dívčím pokoji, ale také v ložnici. V obývacím pokoji nebo ložnici pak dobře zvolení osvětlení může také vytvořit romantickou atmosféru, kterou oceníte třeba při sledování filmů nebo jiném odpočinku.

Nejsou to ale jen klasické místnosti v domě, kam se romantická svítidla vyplatí umístit. Fotíte rádi? Pak si můžete pořídit ateliérová světla právě v romantickém nádechu. Taková světla vám fotografované objekty dobře osvítí a navíc budou dobře vypadat i na boudoir fotografiích. Tam se z těchto světel do ateliéru stanou takové praktické svitící doplňky.


romanticke osvetleni

Romantika i na zahradě

Nestačí vám romantické prostředí jen doma? Pak tady máme něco pro vás. Vykouzlit si příjemné prostředí na zahradě je velmi jednoduché. Stačí pár dobře zvolených a umístěných venkovních světel a romantika je na světě, tedy na zahradě. Světla můžete doplnit dobrým vínem a kvalitní hudbou a hned se budete cítit jako v pohádce.

Jaká světla navodí romantiku a pohodu?

Možností, jak přinést do pokoje uvolněnou atmosféru je, co se týče světel, několik. Hlavní je, aby design jak samotného světla, tak i zbytku pokoje spolu ladil. Pak můžete pořídit stylové lustry a závěsná svítidla, lampy a lampičky nebo zápustné bodovky, které vytvoří romantický styl. Oblíbenou možností je také svitící řetěz, který můžete umístit nad čelo postele, kolem dveří nebo na stěnu a docílíte tak příjemné atmosféry.


venkovní světla na zahradě

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky