00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Podzimní novinky z Ledka

Svítidla Králův Dvůr a.s. jsou partnerem Philips Česká republika od roku 2010. Ledko se zaměřuje výhradně na úsporná svítidla. Vybíráme pro vás jejich nejzářivější novinky, které by neměly uniknout vaší pozornosti.

Svítidla Králův Dvůr a.s. jsou partnerem Philips Česká republika od roku 2010. Ledko se může pochlubit unikátním řešením prodeje osvětlení a zaměřuje se výhradně na úsporná svítidla. Vybíráme pro vás jejich nejzářivější novinky, které by neměly uniknout vaší pozornosti. 

Plastová světla s dřevěným designem

Plast se při výrobě světel používá momentálně velmi často. Jde o kvalitní materiál, který má dlouhou životnost. Designeři u nových produktů sáhli po hřejivém vzhledu dřeva. Na první pohled nepoznáte, že se nejedná o dřevěná světla. Až když se podíváte detailně zjistíte, že jde skutečně o plast
K dispozici je hned několik odstínů, ze kterých si můžete vybrat – světlý "béžový", hnědý a s nádechem mahagonu. 

Kovové vintage lustry pro moderní interiér

Další novinky jsou stejně vydařené. Jedná se o kovová závěsná světla s retro nádechem. Díky nim nezískáte pouze kvalitní osvětlení, ale pořídíte si tak navíc dekorativní prvek. Krásně se budou vyjímat v jídelně a kuchyni, pověsit si je ale můžete i do obývacího pokoje nebo ložnice. 

Elegantní stropní a nástěnná světla – bílou nebo černou?

Kov ve spojení s plastem, LED zdroj a designové provedení. Přesně to jsou nová světla od Ledka, která vás jistě zaujmou. Tento typ osvětlení se navíc hodí i do kanceláří nebo jako osvětlení do moderních obchodů

Ledko osvětlení lustry Ledko plastové světla s dekorem dřeva

 

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky