00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Svítidla a reproduktory Mooni musíte mít!

Světlo, které můžete vzít všude s sebou. Světlo, které umí více než jen svítit. Světlo, které nezkazí žádnou párty. To jsou výrobky od švédské designérské značky Mooni. Jejich svítidla jsou hravá, zábavná a navíc i skvěle vypadají.

Světlo, které můžete vzít všude s sebou. Světlo, které umí více než jen svítit. Světlo, které nezkazí žádnou párty. To jsou výrobky od švédské designérské značky Mooni.  Jejich svítidla jsou hravá, zábavná a navíc i skvěle vypadají.
 
Mooni_eclipse_speaker    
 
Párty s přáteli, piknik ve dvou a nebo oslava narozenin vašich dětí - to jsou ty chvíle, kdy chcete mít všechno perfektní. Se světly Mooni nezkazíte žádnou důležitou chvíli ve vašem životě. Při vašem boku budou i ve chvílích, kdy budete odpočívat a nebo si číst.
 
Mooni_ovo_mini   Mooni_eye_speaker   Mooni_ovo_lantern

Kvalitní design se snoubí s technologickou dokonalostí


Svítidla Mooni si zamilujete tak, že už je nebudete chtít pustit z ruky. Radost vám budou dělat nejenom propracovaným tvarem, ale také možností 4 světelných režimů a volbou z 9 barev. Pokud toužíte i po hudebním doprovodu, zvolte řadu svítidel se zabudovaným reproduktorem.
Mooni_table_lamp   MMooni_eye_clipse
 
Svítidla s reproduktory snad spárujete s mobilním telefonem nebo tabletem a pak už můžete v klidu poslouchat vaši oblíbenou kapelu či interpreta. Pokud s mobilním zařízením propojíte 2 svítidla najednou, získáte kvalitní stereo zvuk.
Užijte si zábavu z přenosnými světly značky Mooni!

Patentovaná technologie napájení


Svítidlo se může nabíjet klasicky přímo ze zásuvky a nebo bezdrátově pomocí nabíjecí podložky, kterou si můžete zakoupit společně se svítidlem. 
Tento patentovaný nabíjecí systém vám zaručí to, že se už nikdy nebudete muset koukat na nevzhledné dráty. Podložka je totiž sice připojená k elektrickému proudu, ale můžete jí schovat třeba pod desku konferenčního stolku nebo pracovní desky. Kabelu tak zůstanou zcela skryty a nikde nebudou překážet. Pokud jí nechcete úplně schovávat, můžete si k ní pořídit stylový korkový obal. Podložka se tak stane nenápadnou součástí vybavení vašehoho bytu.
 
Mooni_cork_station
 
Lampu pak pouze postavíte nad místo, kde se nachází podložka, nebo pří na ní. Červené světlo na lampě symbolizuje nabíjení. Po zhasnutí je svítidlo plně nabito a připraveno vám sloužit dalších 6-10 hodin. Nabíjet můžete přes jakýkoliv nekovový materiál do tloušťky až 5 cm.
 

S Mooni až na konec světa


Lucerny a svítidla s reproduktory Mooni snadno kamkoli přenesete. K pohodlnému uchopení slouží dřevěné držadlo. Svítidla nejsou těžká a unesou je snadno i děti (max. 2 kg).
Mooni_eye_lantern

Při venkovní párty se občas může stát, že se přižene přeháňka. Ta však svítidlům Mooni nevadí. Mají IP krytí v hodnotě IP44 a před deštěm jsou dobře chráněna. Chráněný je i přívodní kabel pro napájení.

Světlo podle vás

S lucernami a reproduktory Mooni si užijete spoustu zábavy. Kromě toho, že krásně svítí a výborně hrají, mohou doprovodit každou událost i pěknými světelnými efekty. Na výběr máte ze 4 možností - pomalé prolínání barev, stroboskopický efekt, blikání a pomalé rozsvěcení
Barvy, světelné režimy a hlasitost ovládáte pomocí dálkového ovládání, které je součástí balení.
 
'Mooni_table_lamp_outdoor   Mooni_ovo_speaker
 
Světla Mooni jsou jednoznačně must-have pro letošní letní sezónu! Pořiďte si i vy svůj designový kousek Mooni.
 

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky