00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Od 1. 4. 2023 pro vás nově prodlužujeme otevírací dobu!

S radostí oznamujeme, že pro vás v Dekolampu prodlužujeme otevírací dobu, během které náš showroom v Brně můžete navštívit. Těšíme se na vás!

Nová otevírací doba:

Pondělí - pátek

9:00-19:00

Sobota

10:00-15:00

Kde nás najdete?

Křenová 409/52, 602 00 Brno

 
Nový showroom Dekolamp v Brně

Máme pro vás také další nálož světelných novinek

Mezi nejvýraznější patří rozhodně nová svítidla Trio. Tento německý výrobce totiž díky kvalitě, spolehlivosti a modernímu vzhledu svých světel patří dlouhodobě mezi vaše oblíbence. Není proto divu, že byly právě novinky Trio netrpělivě očekávány. Těšit se tak můžete na spousty zajímavých stolních lampiček, stojacích lamp, závěsných lustrů, nástěnných svítidel nebo třeba na nové venkovní osvětlení Trio, které určitě potěší každého milovníka zahradních grilovaček a letních oslav pod noční oblohou.

Dorazily k nám ale také horké novinky dalšího populárního výrobce, a to italského producenta Ideal Lux. Elegantní linie, precizní zpracování, luxusní materiály a nezaměnitelný italský design dělají z těchto svítidel opravdové umělecké kousky, které vám zároveň jasně posvítí v interiéru i exteriéru.

Těšit se ale můžete i na spoustu dalších druhů osvětlení od různých světových výrobců, z nichž si mnohé můžete prohlédnout na vlastní oči přímo v našich nových prostorách.

Navštivte také showroom Dekolamp v Brně na Křenové ulici. 

Naši zkušení specialisté a stovky vystavených kousků osvětlení už se na vás moc těší.

Tým Dekolamp

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky