00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Dekolamp ve zcela novém světle - navštivte náš nový showroom se svítidly v centru Brna

Náš nový showroom v centru Brna je otevřený a připravený splnit všechna vaše očekávání při výběru veškerého domácího osvětlení. Jste stejně nadšeni jako my?

Konkrétně nás najdete na adrese:

Křenová 409/52

602 00 Brno

Dokončovací práce máme za sebou. Nový showroom je otevřený! Podívejte se s námi alespoň na malou ochutnávku toho, co jsme pro vás tolik měsíců usilovně chystali.

Na co se můžete těšit?

Je toho opravdu spousta, ale především se těšte na nové, mnohem větší prostory, kde konečně uvidíte velkou část našeho sortimentu v reálné podobě.

Většina svítidel od německé značky Trio

Díky mimořádně dobrým vztahům s jedním z našich klíčových dodavatelů pro vás v novém showroomu máme připravenou drtivou většinu svítidel od německého výrobce Trio. Značka je proslulá vysokou kvalitou zpracování i nápaditým designem svých produktů, které si najdou místo v každém interiéru i exteriéru. Těšit se můžete například na nepřeberné množství závěsných lustrů, přisazených stropních svítidel, stolních i stojacích lamp či nástěnného osvětlení. A to vše si budete moci doslova reálně osahat přímo v nových prostorách Dekolampu. Okamžitě si tak ujasníte, které světlo se bude nejlépe hodit do vašeho domova.
 

To nejlepší z inteligentního osvětlení Philips Hue

Také náš nizozemský partner, společnost Philips, nás pravidelně zásobí novinkami ze světa chytrých svítidel s označením Hue. Do nového showroomu nám tak exkluzivně poskytl výběr toho nejlepšího, co může současný evropský trh inteligentního osvětlení nabídnout. Čeká na vás model kompletního chytrého domu, kde si budete moci reálně prohlédnout, jak může inteligentní osvětlení vypadat nejen v jednotlivých místnostech, ale také venku. Na vlastní kůži se tak přesvědčíte, jaké jsou možnosti tohoto jedinečného osvětlení a sami si vyzkoušíte, jak snadné a intuitivní je ovládání chytrých světel, která vdechnou vašemu domovu zcela nový život.

Luxus, prestiž a oslňující lesk osvětlení Ideal Lux

I tak by se dal stručně charakterizovat jeden z hlavních rysů tohoto výrobce luxusního osvětlení z Itálie. Na vlastní oči uvidíte velkolepé lustry, které jsou určeny pro vytříbený vkus i těch nejnáročnějších zákazníků včetně opravdových znalců umění, ladných tvarů a skutečné italské elegance.

 

Tým zkušených specialistů a profesionální servis

Díky profesionálnímu personálu vám dokážeme přímo na místě poskytnout konzultace včetně kompletního individuálního návrhu osvětlení přesně pro vás a vaši domácnost.

Pokud vám navíc některé svítidlo padne do oka, nemusíte s objednávkou čekat až domů. Díky samoobslužným objednávkovým terminálům si budete moci své vysněné osvětlení vybrat a objednat přímo u nás a nechat si jej zaslat buďto k vám domů nebo k osobnímu vyzvednutí na adrese našeho showroomu.

Abyste se tu cítili co možná nejpříjemněji, máme pro vás připravené i drobné občerstvení v čele s výbornou kávou. Doufáme, že si k nám najdete cestu co nejdříve. Chystáme toho pro vás totiž ještě mnohem a mnohem víc.

Nová světelná reklama

A všimli jste si, že náš nový showroom v Brně už zdobí nová světelná reklama? My z toho máme takovou radost, že jsme se rozhodli rozdat prvním 100 z vás poukazy v hodnotě 200 Kč na nákup na našem e-shopu anebo v zbrusu novém showroomu. Jedinou podmínkou je uveřejnit do soutěžního příspěvku na naší facebookové stránce komentář s vlastnoručně zhotovenou fotografii našeho showroomu s novou světelnou reklamou, která se nachází na Křenové ulici v Brně. Vše je tedy na vás, kreativitě se meze nekladou! Kompletní podmínky akce najdete ZDE.

Těšíme se na vás.

Tým Dekolamp

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky