00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Novinky ze světa LED

Líbivý design, dlouhá životnost a šetrnost k prostředí. To jsou LED světla. My vám přinášíme ochutnávku nových světel, které vás mohou při zařizování interiéru inspirovat.

Líbivý design, dlouhá životnost a šetrnost k prostředí. To jsou LED světla. My vám přinášíme ochutnávku nových světel, které vás mohou při zařizování interiéru inspirovat.

Využití LED světel

Nabízíme vám ochutnávku toho nejlepšího a nejhezčího z našich LED svítidel. Široká nabídka světel zajistí, že si jimi můžete vybavit opravdu všechny místnosti v domě. Nad kuchyňským stolem se bude vyjímat LED lustr, v obýváku zase LED stojací lampy. Kromě nich si můžete vybírat i z LED bodovek do kuchyně nebo koupelny a lampiček na psací stoly.
 
Nezapomínáme ani na venkovní osvětlení a nabízíme vám řadu LED venkovních světel, které vám posvítí na dlouhou práci večer, ale také při letním večírku. 
 
hue lampa

Praktické využití LED osvětlení

LED světla se opravdu vyplatí. Pamatujte na to při jejich koupi. I přes větší počáteční investici vám totiž tato světla ušetří energii, takže i peníze. A navíc nemají špatný vliv na životní prostředí.

Pokud tedy uvažujete nad obměnou světel v domě, LED svítidla jsou ideální volbou. Pyšní se totiž moderním designem, který je v poslední době velmi populární. Na své si ale přijdete, i pokud jste příznivci spíše klasického stylu.

Pořízením světel z řady Hue od firmy Philips si navíc můžete nastavit barvu, kterou má svítidlo zářit jen s pomocí mobilní aplikace. A to není vše. Už nikdy nepřijdete do tmavého domu, těmto světlům totiž můžete říct, kdy se mají rozsvítit. A to opět prostřednictvím chytrého telefonu nebo tabletu.
nápis LED

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky