00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Nechte si od nás pomoci s návrhem osvětlení

Výběr toho správného osvětlení, které by vám dělalo radost a zároveň bylo efektivní a funkční, není vždy jednoduchý a člověk bez patřičných znalostí si může být bezradný. Nechte si pomoci od našich zkušených odborníků se samotným návrhem a následnou kalkulací!

Nově na našem e-shopu naleznete sekci "Návrhy osvětlení a kalkulace". Vytvořili jsme ji speciálně pro zákazníky, kteří plánují zakoupení a osvětlení větších prostorů, ať už domovů, venkovních zahrádek či pracovního prostředí. Výběr toho správného osvětlení, které by vám dělalo radost a zároveň bylo efektivní a funkční, není vždy jednoduchý a člověk bez patřičných znalostí může být bezradný.

Ať už hledáte vhodná svítidla do jedné místnosti, a nebo budete osvětlovat rodinný domek, dokážeme vám pomoci se samotným návrhem a následnou kalkulací. Nejsme totiž jenom prodejci svítidel, záleží nám na tom, aby si zákazník vybral svítidla, se kterými bude spokojen a která budou splňovat jeho očekávání.

Na naší prodejně se vám budou věnovat zkušení prodejci. Během zhruba hodinové konzultace s vámi proberou všechny potřebné aspekty související s výběrem světel, od technických parametrů až po design. Celá služba je zdarma a navíc vám po absolvování schůzky vypracují cenovou kalkulaci.

Doprovodně k této službě nabízíme na Severní Moravě i možnost montáže a instalace svítidel smluvním poskytovatelem Janem Pustějovským (+420 777 847 752, janpustejovsky@seznam.cz, cena 500 Kč / hodinu + doprava). Montáže celých staveb po domluvě poskytujeme po celé České republice.  Rezervujte si schůzuku s Janou pomocí on-line formuláře a osaďte osvětlovaný prostor novými svítidly co nejdříve. Více informací naleznete na stránce věnované návrhům.

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky