00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Nakupte lampičku Hue Iris z limitované edice a zapojte se do soutěže o poukaz na nákup

Nakupte limitovanou edici lampiček Philips Hue Iris v období od 7. do 18. 2. 2022 a získejte možnost vyhrát poukaz na nákup produktů Philips Hue v hodnotě 2500 Kč. Ke všem limitovaným provedením navíc po dobu trvání akce nabízíme jako dárek Hue Bridge se slevou neuvěřitelných 30 %.

Hue Iris je designová ikona a jeden z nejoblíbenějších modelů dekorativního inteligentního osvětlení. V naší nabídce naleznete i limitovanou edici této lampičky kterou vám právě nyní přinášíme ve velké valentýnské akci. Ke každému nákupu jedné ze čtyř lampiček Hue Iris z limitivané edice od nás nyní získáte jako dárek Hue bridge s neuvěřitelnou 30% slevou. Ze všech nákupů této limitované edice lampiček Iris navíc po skončení akce vybereme jednoho šťastlivce, který od nás vyhraje poukaz na nákup produktů Philips Hue v hodnotě 2500 Kč. 

Lampička Philips Hue Iris vás okouzlí nejenom svojí schopností svítit v celém spektru barev, navíc díky exkluzivnímu barevnému provedení obzvláštní každý interiér, do kterého ji zakomponujete. V limitované edici naleznete oblíbená barevná provedení jako je zlatá, střibrná, bronzová nebo dokonce růžová barva těla lampičky. 

Pro plnohodnotný vstup do světa inteligentního osvětlení vám nyní výjimečně nabízíme Hue Bridge v neuvěřitelné slevě 30 % jako dárek k nákupu lampičky Hue Iris z limitované edice. Hue Bridge vám otevře dveře do světa inteligentní domácnosti. Díky němu budete schopni ovládat všechny kompatibilní inteligentní prvky, přizpůsobíte si světelné chování celé domácnosti nebo třeba nastavíte chování světel v době vaší nepřítomnosti a to všechno pohodlně v mobilní aplikaci Philips Hue. Horkou novinkou je synchronizace svítidel s hudnou přehrávanou přes streamovací aplikaci Spotify.


Roztančete světlo i u sebe doma s lampičkou Philips Hue Iris a mozkem celé domácnosti Hue Bridge ve slevě 30 %. 




Podmínky akce: 
Akce probíhá v období od 7. do 18. února 2022. Možnost zakoupit Hue Bridge se slevou 30 % získá každý, kdo nakoupí jedno ze 4 limitovaných provedení lampičky Philips Hue iris ve zmíněném období. Bridge najdete u všech lampiček jako dárek v košíku a jeho přidání je nutné potvrdit. Každý nákup jedné ze 4 limitovaných procedení lampičky Hue Iris je zařazen do slosování o 1 poukaz na nákup Hue produktů v hodnotě 2500 Kč na eshopu dekolamp.cz. Výherce bude náhodně vybrán nejpozději do 7 pracovních dnů po skončení akce a bude kontaktován emailem či telefonicky. Kompletní podmínky soutěže ZDE.

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky