00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Podmínky soutěže o pukaz v hodnotě 2500 Kč

Dekolamp s.r.o., 7. 2. 2022

1.   Organizátor soutěže a podpora soutěže:

Pořadatel soutěže:


Dekolamp s.r.o.
Křenová 409/52, 
602 00 Brno 
IČ: 05226198

2.   Doba trvání soutěže: 
Soutěž je realizována v termínu 7. do 18. 2. 2022 (včetně uvedených dnů) na území České republiky. 

3.  Výhry v soutěži:

1 x poukaz v hodnotě 2500 Kč na nákup inteligentních svítidel Philips Hue. 

4.   Podmínky účasti:

Podmínkou účasti v soutěži je v období od 7. 2. do 18. 2. 2022 zakoupit jakoukoli lampičku z limitované edice Philips Hue Iris a následně po vyzvání poslat prostřednictvím e-mailu fotografii své inteligentní domácnosti Philips Hue popřípadě fotografii s výhrou. 

Soutěže se může zúčastnit každá fyzická osoba starší 18 let.
Z účasti v soutěži jsou vyloučeni zaměstnanci pořadatele a všichni jejich rodinní příslušníci v řadě přímé, jakož i ostatní osoby blízké dle § 22 občanského zákoníku. Soutěže se mohou zúčastnit pouze fyzické osoby, jejichž způsobilost k právním úkonům není soudním rozhodnutím zcela ani částečně omezena. Každý účastník soutěže se může stát výhercem výhry pouze jednou v rámci celé soutěže.  Výhercem se může stát pouze účastník s doručovací adresou na území České republiky.

Osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži nebo konající v rozporu s pravidly soutěže, nebudou do soutěže zařazeny. Pokud se ukáže, že taková osoba se i přes uvedené stala výhercem v soutěži, např. v důsledku nepravdivých informací, bude ze soutěže vyloučena a nemá nárok na výhru.

5.   Způsob výběru výherců:

Zo všetkých účastníkov súťaže v rámci trvania súťaže bude vybraný jeden výherca, ktorý obdrží výhru nasledovne:

Losování výherců v soutěži se uskuteční dne 21. 2. 2022  a bude probíhat pod dohledem 2 osob určených pořadatelem. Losování je uskutečněno softwarem, který je na to určený, to znamená, že náhodně vybere výherce z databáze všech soutěžících. 

Výherce bude o výhře informovaný písemně prostřednictvím e-mailu. Po kontaktování výherce následně pořadatel zašle výhru na danou e-mailovou adresu. Následně bude výherce požádán o zaslání fotografie své inteligentní domácnosti Philips Hue popřípadě fotografie s výhrou.

Pořadatel si vyhrazuje právo vyřadit soutěžícího při podezření ze zneužití soutěže. Výhra není právně vymahatelná a k jejímu zaslání dojde až po uplynutí lhůty na vrácení zakoupeného zboží. Pořadatel si vyhrazuje právo konečného rozhodnutí, či podmínky stanovené pro dané ceny byly splněny, a nebo ne. 

Pokud výherce neinformuje pořadatele o výhře a nedoplní pořadateli potřebné kontaktní údaje do 7 dní, výherce ztrácí nárok na výhru a výhru získává náhradník. 
Náhradník je vylosovaný ihned po tom, co pořadatel zjistil, že výherce neprojevil souhlas s nabytím výhry, vzdal se výhry, odepřel souhlas, resp. nesplnil jinou podmínku podle těchto pravidel, a to obdobným způsobem jako při prvním losování vítěze. Jakmile nastane stejná situace i při prvním náhradníkovi, výhru získává náhradník vylosovaný druhý v pořadí a postupně až náhradník v dvacátém pátém pořadí. 

6.    Souhlas s pravidly a ochrana osobních údajů:

Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo konečného rozhodnutí ve všech záležitostech, souvisejících s jejím pořádáním, a to včetně jejího přerušení, zrušení či úpravy jejích pravidel a to s účinností ode dne uveřejnění na stránkách www.dekolamp.cz. Účastí v této soutěži dává každý soutěžící pořadateli souhlas ke zpracování poskytnutých údajů za účelem navázání kontaktu s účastníkem v průběhu soutěže, souhlas s užitím těchto údajů ve sdělovacích prostředcích a na webových stránkách pořadatele, pokud je toto užití v souvislosti s touto soutěží, zejména za účelem vyhlášení či zveřejnění výherců.
Soutěžící, který takto poskytl pořadateli osobní údaje, má právo na přístup k osobním údajům a další práva dle § 11 a §21 zákona číslo 101/2000 Sb. v platném znění, zejména právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů se sídlem v Praze v případě, že zjistí, že pořadatel porušuje své povinnosti, vyplývající z výše uvedeného zákona a právo požadovat opravu, doplnění nebo zlikvidování jím poskytnutých osobních údajů. Pořadatel oznámí zpracovávání takto poskytnutých osobních údajů dle §16 zákona č. 101/2000 Sb. v platném znění Úřadu pro ochranu osobních údajů se sídlem v Praze v zákonem předepsané formě.
Vzhledem ke skutečnosti, že součástí soutěže jsou nebo mohou být autorská díla soutěžících, uděluje také tímto každý soutěžící (resp. účastník soutěže) souhlas s úpravami a jakýmkoli užitím ve smyslu § 12 a násl. zákona č. 121/2000 Sb., autorského zákona, v platném znění díla nebo jeho částí pořadatelem či organizátorem pro marketingové účely spojené s touto soutěží a s propagací jeho výrobků a nebo obchodní účely s těmito výrobky spojenými, a to zdarma, neomezeně časem i teritoriem. Dále soutěžící zapojením do soutěže bere na vědomí a závazně prohlašuje, že autorské dílo v podobě fotografie, který vytvoří a předá do soutěže je jeho dílem nebo má od autora a všech osob s tímto dílem spojených souhlas s užitím v rámci této soutěže a dle těchto pravidel.

7.   Další pravidla:

V ostatním se soutěž a vztahy mezi soutěžícími a pořadatelem řídí právním řádem České republiky.
Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo na vyloučení účastníků, u jejichž soutěžního chování jsou patrné známky podvodného chování nebo jiných praktik, které poukazují na zneužívání soutěže.
Účast v soutěži je dobrovolná a účastník svou účastí v soutěži vyjadřuje svůj souhlas s jejími pravidly. Jakékoli obcházení těchto pravidel soutěžícím či pokus o jejich zneužití je důvodem pro okamžité vyloučení takového soutěžícího ze soutěže.
Jediná podrobná platná pravidla ve svém plném znění jsou po dobu trvání soutěže zveřejněna v elektronické podobě na webových stránkách pořadatele. Tato soutěž není nikterak sponzorovaná, podporovaná ani spravovaná společností Facebook a se společností Facebook nijak nesouvisí. Účastník je srozuměn s tím, že poskytuje své informace pořadateli soutěže a nikoliv společnosti Facebook. Za správnost kontaktních údajů pořadatel neodpovídá. 
 
Pořadatel nenese žádnou odpovědnost za jakékoli rizika a závazky související s používáním výher. Nebezpečí škody na výhře přechází na výherce okamžikem doručení výhry výherci. 

Výherce si nemůže nárokovat jinou výhru, než tu, která mu bude vydána. Vymáhání výhry soudní cestou je vyloučené. Výhru není možné alternativně vyplatit v penězích. 

Vyobrazení výher na komunikačních a propagačních materiálech pořadatele (webové stránky apod.) nemusí odpovídat skutečné podobě výher.

Pořadatel si vyhrazuje právo přerušit a nebo ukončit soutěž kdykoli bez předcházejícího upozornění a bez uvedení důvodů. Tuto možnost pořadatel uplatní zejména tehdy, pokud z technických důvodů (např. viry v počítačovém systému, manipulace nebo chyby v hardware a/nebo software) nebo z právních důvodů není možné zaručit řádný průběh soutěže. V případě, že by takové předčasné ukončení bylo zapříčiněno chováním účastníka soutěže, může pořadatel od této osoby požadovat náhradu vzniklé škody. 


Brno dne 7. 2. 2022                                                                    Dekolamp s.r.o.
 

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky