00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Inspirace pro vánoční osvětlení 2019

Vánoce už pomalu, ale jistě klepou na dveře a je také ten správný čas na to, poohlédnout se po vánočních dekoracích. Inspirujte se naší nabídkou vánočních světelných dekorací!

Vánoce už pomalu, ale jistě klepou na dveře a je také ten správný čas na to, poohlédnout se po vánočních světelných dekoracích. Ať už si chcete pořídit nová vánoční světýlka a nebo jen nemůžete ta stará najít ve sklepě, máme pro vás nabídku vnitřních i venkovních světelných řetězů, světelných ozdob na stromeček a světelných dekorací.
 
Dekolamp-vanoce

Jak a čím si ozdobit stromeček?

Stromeček by o Vánocích neměl chybět v žádné domácnosti. Je to symbol Vánoc a všichni se těší na to, co pod ním letos najdou. Aby byl váš stromek krásný a nepřehlédnutelný, měl by být zcela jistě ozdoben vánočními světelnými řetězy na stromek

Vybírat můžete z různých délek podle velikosti stromečku a také podle toho, jak hustě chcete mít jednotlivá světýlka rozmístěna. Někomu se může líbit jednoduchý styl se světýlky a minimem ozdob, někdo zase dává přednost tomu, když stromek působí honosně a vysloveně září. Z nabídky vánočních světelných řetězů v délkách od 7,5 m do 50 m se určitě najde ten správný pro váš stromek.
 
Dekolamp_svetelny_retez_emos   Dekolamp_barevny_retez_emos
Při nákupu řetězu je také dobré dbát na barvu světla, který řetěz vydává. Ta by měla ladit k ostatním ozdobám, ale také k interiéru bytu. V kombinaci se stříbrnou a modrou barvou to bude slušet řetězu se světýlky v bílé barvě, naopak zlatou a červenou doplní světelný řetěz, který svítí do žluta. Samozřejmě, že i u nás v nabídce najdete také veselé barevné řetězy, které milují zejména děti. Tyto multibarevné řetězy umí svítit až v 8 světelných režimech!

  LED vánoční řetězy jsou narozdíl od klasických svíček bezpečné a nemusíte se bát, že na Štědrý den budete muset volat hasiče. Světýlka nevydávají žádné teplo a můžete je nechat zapnutá, jak dlouho budete chtít. Některé z řetězů na stromek jsou vybaveny automatickým časovačem, který světla sám zapne a po 6 hodinách svícení je na 18 hodin zase vypne.

Jak a čím si ozdobit dům?

I váš dům si o Vánocích zaslouží trochu té vánoční výzdoby. Ozdobit ho můžete jak zvenku, tak zevnitř. Oblíbené jsou vánoční světelné řetězy do oken, barevné LED pásky na balkon, svítící rampouchy a nebo veselé svítící postavy, které si umístíte na trávník před vchod.

Vánoční venkovní řetězy od značky EMOS jsou chráněny proti vodě a vlhkosti IP krytím (IP44). Vydrží i náročnější zimní podmínky. I zde najdete venkovní vánoční světla bílá, zlatá a barevná
 
Dekolamp_venkovni_vanocni_osvetleni

Pro vánoční ozdobu vaší zahrady můžete použít i venkovní LED pásky Philips Hue, které také zvládnout barevné RGB svícení. Pomocí aplikace v mobilním telefonu si můžete nastavi světelný režim i čas, kdy se mají vypnout. 
 
Přejem vám krásné a pohodové vánoce s tím nejkrásnějším vánočním osvětlením!

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky