00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Barvou roku 2020 je Classic Blue. Přivítejte ji u vás doma!

Barvou roku 2020 je modrá barva s označením 19-4052 Classic Blue. Buďte in a přineste ji i k vám domů!

Borůvky, průzračná hladina moře i nebe za jasného dne mají jedno společné. Všechny tyto věci spojuje jasně modrá barva, která v nás vyvolává příjemné pocity. A i z toho důvodu se klasická modrá barva s kódovým označením 19-4052 Classic Blue stala symbolem nadcházejícího roku 2020. A my vám přnášíme nabídku svítidel, které se stejně jako nový rok nesou v tónech modré barvy. Pokud budete chtít následovat celosvětové trendy a přemýšlíte nad novým svítidlem, není na co čekat!

Modrá je dobrá 

Klasická modrá barva patří mezi neojblíbenější barvy na světě. Je uklidňující, důvěryhodná a dává naději. Modrá nepatří mezi barvy vyvolávající kontroverze a proto ji milují miliony lidí po celém světě. Jako každý rok i letos barvu roku vybrala firma Pantone, kterou proslavil právě systém barev a barevných vzorníků.
Barva roku 2020

Barva roku se vyhlašuje každoročně a vybírá ji odborná komise. Barva s sebou vždy nese poselství, které reaguje na aktuální světovou politickou, ekonomickou a ekologickou situaci.
Nadcházející rok jako začátek nového desetiletí charakterizuje krok do neznáma. Barva odkazuje k barvě nebe i k barvě mořské hlubiny, která toho mnoho skrývá, ale i přesto pohled na ní není děsivý, ale spíše fascinující. Barva v modrém odstínu spojuje lidi a přináší víru v lidstvo.
Svítidla v modré barvě se hodí do interiérů zařízených tón v tónu, tedy do kombinace modrých odstínů, a nebo do domácností, kde převládá jedna neutrální barva jako třeba bílá či šedá. Modrý lustr či modrá lampa mohou vytvářet výrazný akcent, který dodá celému interiéru šťávu. I přesto, že se modrá barva řadí k chladným odstínům, nemusíte mít z jejího použití v domácnosti strach. Teplo a útulnost můžete dodat vhodně zvolenými doplňky jako jsou například huňaté deky, polštářky či koberce s vyšším chlupem.

Ať se vám v novém roce daří a ať vám modrá barva přinese do života klid a pohodu!



 

Produkty k článku:

doprava ZDARMALucide 34400/29/68 lustr Isla 1x40W|E14Záruka 3 rokyLucide 34400/29/68 lustr Isla 1x40W|E14Kód: L344002968
Skladem na centrále ( 5-10 dnů)
1 349 Kč s DPH
Hloubka [mm] 290Průměr [mm] 290Šířka [mm] 290Výška [mm] max. 1220, min. 320

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky