00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Velký podzimní výprodej

Rok se mílovými kroky blíží ke svému závěru a spolu s tím ubývá i denního světla. Jde tedy o ideální čas, kdy můžete nakupovat osvětlení. Vyšli jsme vám proto vstříc a velké množství produktů z naší nabídky výrazně zlevnili.

Rok se mílovými kroky blíží ke svému závěru, dny se zkracují a spolu s tím ubývá i denního světla. Jde tedy o ideální čas, kdy se můžeme soustředit na osvětlení našeho domova, případně jeho okolí. Vyšli jsme vám proto vstříc a velké množství produktů z naší nabídky výrazně zlevnili. Najdete u nás až 63% slevy! A pokud u nás na e-shopu ještě nejste registrování, můžete tak udělat a z objednávky si následně odečíst dalších 100 Kč (více informací naleznete zde).

Ve výprodeji najdete vše - od lustrů, přes lampy a lampičky až po venkovní osvětlení. Všechny výrobky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a pochází z dílen světových značek. Pro orientaci ve slevách a snadnější nalezení touženého kousku využijte podrobnu filtraci. Příliš dlouho nad výběrem ale neváhejte, každá sleva jednou končí.
 
Philips Hue 31152/31/PH

Jedním ze zlevněných produktů je originální a minimalisticky koncipovaný závěsný lustr Philips Hue 31152/31/PH Phoenix. Patří mezi inteligentní svítidla, která přináší přidanou hodnotu ke klasickému osvětlení. U tohoto lustru můžete ovládat teplotu chromatičnosti, tedy jakou barvou světla od teplé žluté pod studenou bílou svítí, dále pak stmívání a díky můstku svítidlo připojit k dalším produktům a vytvořit si tak chytrou domácnost.
 
TRIO 376110106 Balloon

Další ze svítidel za zvýhodněnou cenu je závěsné světlo Balloon 376110106 od německého výrobce Trio. Svítidlo má moderní až futuristický design, osvětlovaný interiér ozvláštní a okamžitě na sebe upoutá pozornost všech přítomných. Bonusovou funkcí je možnost krokového stmívání (vždy v 100%, 50%, 25% a 0% intervalu) za pomoci konvenčního vypínače na zdi.
Philips Massive 17237/86/10

Pokud plánujete osvětlit okolí vašeho domu, například dvorek či zahrádku, mohlo by se vám líbit nástěnné světlo Philips Massive 17237/86/10. Svítidlo je elegantního vzhledu a bylo navržena s přihlédnutím na klasický vzhled lamp. Tělo a cylindr nástěnného svítidla  vyrobeného z hliníku perfektně doplňuje skleněný kryt. Díky IP krytí 44 se nemusíte bát, že by se ve venkovním prostředí poškodilo.

Všechny zlevněné produkty naleznete zde:

Velký podzimní výprodej


Slevy v kategorii "Výprodej dle výše slevy" platí do vyprodání zásob. 

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky