00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Trendy v osvětlení pro rok 2024

Aktuální žhavé trendy osvětlení, ve kterých si vybere úplně každý.

Coffee trend 

Při projektování interiérů vašeho domu není nic lepšího než se vydat na cestu přírodních barev a materiálů. Tyto jemné odstíny krémové a hnědé lze kombinovat mnoha způsoby, které dodají místnostem příjemné teplo a zároveň dodávají pocit klidu a pohodlí. 


Příroda & Design

Když přijde řada na design interiéru a vybavení, příklon k přírodním materiálům je tou správnou volbou. Tento trend jde ruku v ruce s rostoucím povědomím o udržitelnosti, vědomému přístupu a péči o prostředí, ve kterém žijeme. Hlavním a nejpoužívanějším prvkem je právě dřevo. Zejména kombinace světlého dřeva s bílými tóny působí příjemně, střídmě a velmi útulně.


Textil a kov

Matné černé kovové rámy se vyznačují jasnou strukturou a střídmostí. V kombinaci s textilními odstíny v přírodních barvách vyzařují světlo tepla a útulnosti. Tuto cestu pro výběr osvětlení doporučujeme ideálně pro všechny, kteří hledají jednoduchost, okořeněnou špetkou romantiky.

 

Funkční design

Zatímco by stolní osvětlení mělo navodit tu správnou atmosféru, mělo by se zároveň umět správně přizpůsobit situaci. Například závěsné svítidlo Helios se vyznačuje výjimečným designem a vynikajícími světelnými vlastnostmi. Pouhým stisknutím tlačítka poskytuje nejen potřebnou úroveň svítivosti a můžete si díky tomu večery zpříjemnit zmírněním jasu, ale nabízí také možnost horizontálního nastavení a změny délky, je tak skvěle připraveno pro jakoukoliv situaci.
 

Nadčasová elegance

Nadčasový minimalismus je v bydlení jedno ze žhavých témat a trendů dnešní doby. Design interiéru založený na přehlednosti a funkčnosti, může být právě to, co hledáte. Jednoduché tvary doplněné nenápadnými barvami, jsou zárukou neokázalé atmosféry a elegance.


Klasika v novém kabátě

Nadčasové, přímočaré, jednoduché a elegantní. I tak lze vykreslit tento trend. Měkké a svěží odstíny v kombinaci pistáciově zelené a zářivě žluté, navozují atmosféru slunce a odpovídají touze po útulnosti a relaxaci. Přídavné osvětlení podstavce navíc dokáže umocnit skvělou náladu a dodává ten skutečný prožitek ze života.

 

Chytré osvětlení

Chytré domácnosti a domácí osvětlení stále více a více roste na popularitě a oblíbenosti u mnoha zákazníků. Inteligentní osvětlení dokáže nejen zajistit maximální pohodlí a flexibilitu, ale otevírá zcela nový svět možností kreativního návrhu osvětlení pro vaši domácnost. Kvalita života, komfort bydlení a bezpečnost se tak mohou dostat na úplně novou úroveň. 

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky