00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Světlo mladým s handicapem

Jako hlavní partner benefiční akce Světlo mladým s handicapem Vás zveme na její 13. ročník. Podpořte ty, co to potřebují nejvíce, zakoupením svítidel.

Jakožto hlavní partner Vám představujeme již 13.ročník charitativní akce Světlo mladým s handicapem, letos v "co-virtuální" verzi. Jak sami pořadatelé uvádí, benefiční akce spočívá v prodeji minisvítilen, lamp, baterek a vánočního osvětlení, které rozzáří vaše výlety, cesty, domovy a vaše srdce. Vybraná částka poslouží na pomoc mladým lidem se zdravotním postižením ze sociálně aktivizační služby BRÁNA. Výtěžek bude využit na přípravu a realizaci celoročních aktivit, cest za poznáním a pobytů.

Kvůli nastálé situaci s covid-19 bude tento ročník vyjímečně probíhat v "co-virtuální" verzi. Benefiční akci můžete podpořit zakoupením svítidel buďto online přes e-shopu akce, nebo osobně v Centru pro rodinu a sociální péči z. s. na adrese Syllabova 19, Ostrava-Vítkovice, a to ve středu v 9:00 – 17:00 (nebo po domluvě). Průběh akce můžete sledovat na Facebooku či Instagramu.
 

Díky předchozím dvanácti ročníkům akce Světlo mladým s handicapem byli pořadatelé schopni uspořádat pro mladé lidi se zdravotním handicapem například výlety na bobovou dráhu, stezku Valašku nebo se zúčastnit Dnů monoski. O výletech a akcích uskutečněných díky předchozím výtěžkům se dočtete na oficiálních stránkách.

Minulý ročník provázeli moderátoři Monika Dudová a Roman Pastorek. O kulturní vložku se postarali studenti ZUŠ J. A. Komenského ze Studénky – skupina TULEJBUS a Swingová partička, Lidová konzervatoř, Múzická škola Ostrava a POP Academy. Na pěti ročnících nechyběla skupina NADĚJE a také Klauni na volné noze. Mimo to akci přijeli podpořit Between rope skipping z Nového Jičína, mažoretky TOM Krokodýl – mistryně ČR a Evropy 2018 a skupina VoZemPrásk. Módní přehlídku připravila návrhářka Lada Vyvialová z LADA FASHION.

Podívejte se na video z minulého ročníku benefiční akce:

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky