00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Nejmodernější trendy v osvětlení

Sledujete nejmodernější trendy a zajímáte se o dění v bytovém designu? Pak vám nesmí uniknout ani žhavé novinky ze světa svítidel. Designeři a architekti se doslova předhánějí v tom, kdo posune laťku ještě výš. Stále pokračuje neustálý rozvoj LED technologií a vymýšlení výjimečných tvarů a materiálového propojení.

Sledujete nejmodernější trendy a zajímáte se o dění v bytovém designu? Pak vám nesmí uniknout ani žhavé novinky ze světa svítidel. Designeři a architekti se doslova předhánějí v tom, kdo posune laťku ještě výš. Stále pokračuje neustálý rozvoj LED technologií a vymýšlení výjimečných tvarů a materiálového propojení.

LED osvětlení dominuje

Nízká spotřeba energie ve spojení s dlouhou životností je tou nejlepší vizitkou, které se těžko odolává. Přitom vážně neplatí, že co je praktické, je nudné. LED světla s integrovaným zdrojem dávno splňují nejmodernější požadavky a jejich nabídka je tak široká, že si vyberete do naprosto každé místnosti v domě i do kanceláří, obchodů a exteriérů.
Svítidla s integrovaným LED zdrojem jsou nejen úsporná, ale také mohou být originálním prvkem interiéru. V kurzu jsou například rozměrná závěsná svítidla geometrických tvarů.

Ledko_Ondaren  Ledko_OndarenLedko_Ondaren



Nástupu moderních technologií se neubránila ani moderní světla. V současnosti najdete mnoho druhů tzv. inteligentních svítidel. Tato světla umožňují využívání pokročilých funkcí jako stmívání, volbu chromatičnosti a nebo změnu barvy světla. Vše ovládáte pohodlně pomocí aplikace v mobilním telefonu nebo tabletu. V nabídce Dekolamp najdete chytrá světla převážně od značek Philips Hue, Immax NEO a Trio Wizz.
 

Philips_Hue_Being

Materiály ve světě svítidel – křišťál, beton i dřevo

Materiálová pestrost u světel nás baví. Vůbec nezáleží na tom, jestli dáváte přednost dřevu, kovům nebo sklu. Svoje si totiž najde každý. Možná vás překvapí, že třeba křišťálový lustr zažívá něco jako svoji druhou mízu. Už dávno neplatí, že ho najdete jen na zámcích nebo v obývacím pokoji u starších generací. Křišťálová světla jsou moderní, tak se jich nebojte.

Příznivci přírodních materiálů a ekologicky smýšlející zákazníci pro změnu zajásají nad neustálým přívalem nových světel s použitím dřeva.

Searchlight_Ash


A pokud toužíte po něčem opravdu netradičním, volte svítidla z betonu, kartonu a nebo třeba s peříčky.

Lucide_GooseIdeal_Lux_PaperRabalux_Judith



Líbí se vám nové trendy? Na Dekolamp najdete svítidla z nejmodernějších kolekcí, která vám pomohou vytvořit domov podle vašich snů. Projděte si náš e-shop a nebo navštivte prodejnu na Křenové ulici v Brně.



 

Produkty k článku:

doprava ZDARMALucide 20411/01/41 lustr Copain 1x40W|E27Záruka 3 rokyLucide 20411/01/41 lustr Copain 1x40W|E27Kód: L204110141
Na dotaz
3 644 Kč s DPH
Průměr [mm] 200Výška [mm] 260
doprava ZDARMASearchlight 7231 Ash lustr LED 20W | 700lm | 3000KÚsporná technologie LEDZáruka 3 rokySearchlight 7231 Ash lustr LED 20W | 700lm | 3000KKód: 96007231
Obvykle do 7-14 dnů
9 120 Kč s DPH
Délka [mm] 1150Šířka [mm] 120Výška [mm] 120

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky