00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Jaká světla najdete na prodejně v Brně?

Víte, že kromě e-shopu si světlo můžete vybrat i na naší prodejně v Brně? V našem showroomu na Křenové ulici pro vás máme téměř 1 000 svítidel, které si můžete osahat a prohlédnout na vlastní oči. 

Víte, že kromě e-shopu si světlo můžete vybrat i na naší prodejně v Brně? V našem showroomu na Křenové ulici pro vás máme téměř 1 000 svítidel, které si můžete osahat a prohlédnout na vlastní oči.
 

Dekolamp_prodejna_v_brne


Světla na prodejnu pro vás pečlivě vybíráme. Vždy zde můžete vidět nejméně 1 000 různých druhů svítidel z naší nabídky. A podle jakého klíče volíme to, co bude u nás na prodejně? Zeptali jsme se našich prodejců, jak to s výběrem světel u nás je a co všechno v Brně najdete.

Od obýváku přes zahradu

     Prodejna_dekolamp_venkovky   

„Snažíme se, aby tu bylo od všeho něco.” říká prodejce a technik Jiří. „Máme tu panel s koupelnovými světly, venkovními svítidly a také inteligentní koutek, kde si mohou zákazníci vyzkoušet, jakou funkci mohou moderní chytrá světla mít. Zejména jsou to značky Immax a Philips Hue, které jsou nyní hodně žádané.”  Právě v koutku s inteligentními svítidly je Jiří jako doma. Kromě detailních informací o instalacích světel a jejich technických detailech s vámi rád prokonzultuje i možnosti a využití smart svítidel. Pokud k nám zavítáte, můžete si za jeho asistence vyzkoušet zhasínání a rozsvěcení svítidel pomocí hlasového asistenta, ovládání barev a intenzity osvětlení pomocí aplikace v tabletu a nebo různé světelné režimy, které světla nabízejí. 

Prostor pro design...

     designova_svitidla_prodjena_dekolamp   

Kromě moderních „smart vychytávek” je na prodejně i prostor pro světla, jejichž hlavní funkcí je to, že jsou prostě a jednoduše krásná. Jak uvádí Jirkova kolegyně Tereza: „Na prodejnu vybíráme světla, která jsou hodně poptávaná, a také ta svítidla, která se nám nejvíce líbí.” 
Podle ní je designová světla často nutné vidět na vlastní oči. „ Často volíme světla z nových kolekcí mezi nimiž najdete i hodně extravagantní kousky. Je důležité, aby si je zákazníci mohli prohlédnout na vlastní oči. Některá svítidla totiž na webu nevypadají tak zajímavě, jako když je pak vidíte v prostoru.” 

...i pro praktická světla

Prodejna_dekolamp    Prodejna_dekolamp_vyprodej


Na prodejně kromě toho najdete i běžná světla s širokými možnostmi využití. Ať už se jedná o klasické lustry do kuchyně, obýváku či chodby nebo o praktická světla do dílny či kanceláře. Samozřejmě nesmí zde chybět ani nabídka dětských lampiček a svítidel. Světla do bytu či domu je možné pořídit i velmi levně. Obzvlášť, pokud zavítáte do koutku výprodejů, který na prodejně také najdete. „Nabízíme zde poslední kusy ze sérií a nebo světla, která jsou na prodejně již dlouho. Nahrazujeme je pak novými kousky.” upozorňuje Tereza na možnost, jak mohou zákazníci ušetřit peníze.
A velkou výhodou je, že ta nejpoptávanější světla máme skladem. Z obchodu si je tedy rovnou můžete odvézt přímo k vám domů!

Některé věci je lepší vidět na vlastní oči

    Prodejna_dekolamp_zarovky

Další důvody, proč si také zákazníci chtějí světla prohlédnout, jsou ryze praktické - údržba a velikost.
„Zákazníci často potřebují vidět materiál, ze kterého je světlo vyrobené a také chtějí zjistit, jak je velké a vidět ho v prostoru,” dodává odborná poradkyně Iva. „Lidé si také chtějí zjistit více informací o žárovkách. Zajímá je svítivost a jaká je barva světla. To si sice na webu přečtou, ale zajímá je, jak to vypadá v realitě a od toho jsme tady my.” Žárovek opravdu najdete na prodejně velké množství, a to jak klasických úsporných LED, tak i designové kousky jako jsou žárovky s filamentovým vláknem a nebo třeba obří žárovky dekorační.

Buďte v obraze!

Prodejna_svitidel_dekolamp

Světla, která jsou vystavena na prodejně také často měníme a doplňujeme žhavými novinkami z aktuálních kolekcí. Pokud se tedy chystáte k nám na návštěvu, buďte si jistí, že u nás najdete to nejmodernější, co aktuální trendy přinášejí. Kromě toho, že zde načerpáte inspiraci vám naši prodejci rádi poradí s instalací a doporučí vám například vhodnou žárovku či jiné příslušenství.

Přijdete na návštěvu?

 <<< Otevírací dobu a více informací ohledně prodejny najdete zde >>>


 

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky