00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

10 nejprodávanějších venkovních svítidel za rok 2019

Víte, jaké produkty si naši zákazníci nejvíce oblíbili v roce 2019? My to víme a přinášíme vám TOP 10 shrnutí toho, jaká světla měla největší úspěch. Možná už některé z nich máte doma a možná se článkem můžete inspirovat.

Víte, jaké produkty si naši zákazníci nejvíce oblíbili v roce 2019? My to víme a přinášíme vám TOP 10 shrnutí toho, jaká venkovní světla měla největší úspěch. Možná už některé z nich máte doma a možná se článkem můžete inspirovat.

1) Venkovní nástěnné svítidlo Palermo

Nástěnná lampa Palermo od značky Philips by mohla nést druhé jméno nesmrtelná klasika. Lampa v designu bronzové patiny má klasický vzhled a je oblíbeným doplňkem romantických zákoutí, teras, altánků, ale využití najde i jako osvětlení vstupních dveří do domu či osvětlení přístupového chodníčku. Důvodem, proč je světlo Palermo u zákazníků tak oblíbené je zajisté i jeho příjemná cena.
Philips_lampa_palermo


2) Venkovní nástěnné svítidlo Bustan

Moderní, elegantní a designové - to je nástěnné svítidlo Bustan od značky Philips. Pokud hledáte kvalitní osvětlení, které se hodí k novostavbě, pak je lampa Bustan tou správnou volbou. Díky integrovanému LED zdroji a kvalitním materiálům je zaručena dlouhá životnost svítidla. Ve stejném designu jako nástěnné svítidlo Bustan si můžete pořídit i nástěnné svítidlo s pohybovým čidlem či stojací zahradní sloupek.
Nastenne_svitidlo_bustan

 
3) Venkovní nástěnné svítidlo Damascus

Jednoduchý industriální styl nástěnné lampy Damascus od nizozemské firmy Philips je velmi oblíbený pro své univerzální použití. Hodí se k novostavbám i na fasádu starších domů. Vzhled s jemnou patinou dává lampě zajímavý retro nádech. Svítidlo Damascus se také může pochlubit velmi příznivou cenou.
Philips_damascus


4) Venkovní nástěnné svítidlo June

Na čtvrtém místě je opět venkovní nástěnné svítidlo. Jde o zakulacenou nástěnnou lampu June od značky Philips. Vybrat si můžete jestli váš dům ozdobí nástěnné svítidlo s pohybovým čidlem a nebo klasické svítidlo bez čidla. Provedení v šedé i v antracitové barvě je elegantní a hodí se kamkoliv.
Philips_svitidlo_june


5) Venkovní nástěnné svítidlo Creek

Tvar lucerny inspiruje i současné designéry svítidel. Velmi oblíbená jsou i venkovní světla ve tvaru lucerny. Svítidlo Creek od značky Philips v černé barvě je ideálním řešením pro osvětlení chodníků, příjezdových cest či vchodových dveří. K dostání je ale i bílém provedení, které má stejně univerzální použití. Vsaďte na klasiku a pořiďte si nástěnnou lucernu Creek.
Philips_venkovni_svitidlo_creek


6) Venkovní sloupek Utrecht

Naprostým hitem je elegantní zahradní sloupek Utrecht od značky Philips. Kombinace nerezu a matného plastového stínidla pozdihne vaši zahradu na zcela novou úroveň. Vyšperkujte vaši zahradu sérií svítidel Utrecht. V nabídce jsou sloupky dvou velikostí a nástěnná svítidla, a to jak s čidlem, tak bez něj.
Philips_sloupek_utrecht


7) Venkovní nástěnné svítidlo Border

Kromě toho, že je nástěnné svítidlo Border krásné, je navíc i užitečné. Minimalistický design svítidla se bude skvěle vyjímat na moderních stavbách a pohybové čidlo zaznamená jakýkoliv pohyb. Nebudete muset ve tmě hledat vypínač a také vám světlo s čidlem může pomoc uchránit vaši nemovitost před nezvanými hosty.
Philips_svitidlo_border



8) Venkovní nástěnné svítidlo s pohybovým čidlem Creek

Svítidla Creek jsou opravdu velmi populární. Na pátém místě nejprodávanějších výrobků se umístilo světlo bez pohybového čidla a na osmém místě je svítidlo s pohybovým čidlem. U obou je zřejmá inspirace tvarem klasické lucerny. Svítidlo Creek je také k dostání v bílé barvě a kromě nástěnného světla si můžete pořídit i světlo závěsné.
Philips_Creek_s_cidlem


9) Venkovní nástěnné svítidlo Bridge

Nástěnné svítidlo Bridge překvapí nejen svým futuristickým designem, ale také skvělou cenou. Jako u všech produktů značky Philips, i zde je zaručena perfektní kvalita. Jednoduché kontrastní linky dávají světlu jasný jednoduchý a signifikantní tvar. Hodí se nejen na fasádu domu, ale také do altánu či na terasu. Z rodinky svítidel Bridge si také můžete pořídit i nástěnné svítidlo s pohybovým čidlem či zahradní sloupek.
Philips_svetlo_bridge


10) Venkovní závěsné svítidlo Provence

Na posledním desátém místě našeho žebříčku popularity se umístilo závěsné svítidlo Provence opět od značky Philips. Díky rustikální patině se bude skvěle vyjímat u starších domů, na chalupách či v zahradních přístřešcích. Ve stejném designu nabízíme i nástěnná svítidla a stojací lampy s jedním či třemi rameny. Celá vaše zahrada může zářit ve stylu Provence díky stylovým svítidlům Philips.
Philips_venkovni_zavesne_Provence


Vybrali byste si z TOP 10 a nebo dáte raději přednost osobitějším svítidlům, která nemá každý? Prohlídněte si kompletní nabídku Dekolamp a objevte to pravé světlo pro váš dům i zahradu!

 

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky