00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Ježíšek nakupuje v Dekolampu

Každoroční dilema, co koupit rodině pod stromeček, za vás letos vyřeší Dekolamp. Nový lustr, osvětlení na zahradu nebo lampičku ocení určitě každý.

Každoroční dilema, co koupit rodině pod stromeček, za vás letos vyřeší Dekolamp. Nový lustr, osvětlení na zahradu nebo lampičku ocení určitě každý. 

Tipy na dárky pro děti

Začněme u těch nejmenších. Dárky pro děti se celkově vybírají dobře. Už při nákupu se všichni těšíme, až uvidíme ty jiskřičky v očích a radost, která nezná mezí. Pro menší děti doporučujeme dokonalou kolekci Disney osvětlení. V této doslova vymazlené sérii najdete stropní lustry, dětská nástěnná světla, lampičky nebo třeba projektor. Všechna světla zdobí motivy postaviček a princezen, které znají děti z pohádek, a tak je úspěch zaručen. 

dárek pro děti lampička dárek pro děti, lampička frozen

Dárky pro ženy i muže – co by koupil Ježíšek?

Zařizujete dům nebo máte v rodině někoho, kdo momentálně rekonstruuje? Pak budou nová světla tím pravým dárkem. Váháte jaký styl zvolit? Velice moderní je nyní vintage styl osvětlení. Ten se hodí do klasického i trendy interiéru. Do novějších interiérů dokonale zapadnou také moderní a designové lustry.
Pokud už má dotyčný lustry vybrané, můžete mu k nim pořídit lampu. Tu doporučujeme sladit s celkovým stylem pokoje nebo alespoň materiálově a barevně. Ideální volbou je lampa na čtení. K té přidejte knihu od oblíbeného autora a máte krásný dárek. 
 
Větší "hračičkové" a milovníci nových trendů určitě zajásají, když si u stromečku rozbalí jedno z inteligentních světel. Novinkou roku 2016 je konkrétně kolekce Philips Hue Black and White. S tímto osvětlením rozhodně nuda nehrozí. Můžete si libovolně volit intenzitu a schéma přesně podle své nálady nebo momentální činnosti. O tom, co HUE světla umí, si přečtěte u nás v poradně. 

Dárek pro muže i ženy Dárek na Vánoce, osvětlení

Levné dárky na Vánoce mohou být i stylové

Hledáte jen nějakou drobnost, která příliš nezatíží vaši peněženku, ale zároveň hledáte něco originálního? Co takhle darovat světlo a design v jednom? Že to nejde? Ale ano, s designovou žárovkou se vám to hravě podaří. 

Ať už pořídíte pod stromeček cokoliv, hlavně si blížící se svátky užijte v klidu a pohodě se svými nejbližšími. 

 

Produkty k článku:

  • EXTRA sleva 20 %
  • s kódem: TOP20
Výhodný nákupdoprava ZDARMAIdeal Lux 061115 stojací lampa Polly 2x60W|E27  (4x)Záruka 3 rokyIdeal Lux 061115 stojací lampa Polly 2x60W|E27Kód: I061115
skladem > 10 ks
2 993 Kč s DPH
Šířka [mm] Ø 220Výška [mm] 1540

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky