00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Hlavní důvody, proč používat solární LED osvětlení

Solární světla jsou ekologickým řešením osvětlení venkovních prostor. Decentně prosvětlí nebezpečná místa, vytvoří ale také příjemnou atmosféru při posezení s přáteli. Navíc neplatíte za jejich provoz.

Solární světla jsou ekologickým řešením osvětlení venkovních prostor. Kromě bezpečnostní funkce také umí příjemně posvítit třeba na posezení s přáteli. Navíc díky sluneční energii svítíte úplně zadarmo. Ale to není vše - přinášíme vám 7 hlavních důvodů, proč si solární svítidla pořídit i na vaši zahradu.

Jak fungují solární světla?

Pokud chcete ušetřit peníze za elektrickou energii, solární LED světla na zahradu jsou to pravé pro vás. Víte ale, jak vůbec fungují? Světla využívají sluneční záření, které solární panel zabudovaný uvnitř během dne sbírá a mění v elektrickou energii. Se setměním se pak solární lampy rozsvítí a s východem slunce zase zhasínají. Čas ušetříte nejen tím, že nemusíte světla zapínat a vypínat, ale navíc i díky jejich rychlé a jednoduché instalaci.

Tento způsob osvětlení je velmi ekologický, protože využívá alternativní zdroj energie, navíc svítí díky kvalitní LED technologii. Většina světel ale nemusí člověka uspokojit svojí intenzitou. Solární svítidla se hodí spíše k dekorativnímu osvětlení chalup, ploch u bazénů nebo firemních prostor určených k reprezentaci. Tlumené světlo, které solární lampy poskytují, ale navodí příjemnou atmosféru, kterou oceníte například při venkovním posezení s přáteli. Vhod přijde také osvětlení tmavých koutů zahrad nebo nebezpečných schodů. 

Kam se solární osvětlení hodí?

Na zahradě nebo na dvoře vám solární světlo zajistí decentní osvětlení prostoru. Nejméně místa zaberou nástěnná solární světla, ve volném prostoru ale jistě oceníte možnost umístění solární lampy. Ta prosvětlí cestičky nebo místa u vodních ploch. Právě možnost osvětlit vodní plochy je velkou výhodou solárních světel. Díky tomu, že nemusíte řešit přívod elektrické energie, je použití u bazénu či jezírka naprosto bezpečné. Při umísťování světel musíte pamatovat pouze na jednoduché pravidlo. Solární svítidla potřebují co nejdelší dobu sluneční svit, aby se nabila. Na jižní a západní straně načerpají více sluneční energie než na stinném severu. Plně nabitá mohou vydržet svítit až 8 hodin.

Díky svému modernímu designu solární světla zapadnou do téměř jakéhokoliv prostředí. Během dne působí jako dekorace, večer pak svým svitem vytvoří příjemnou atmosféru.
 
Pokud hledáte intenzivnější zdroj svícení, vybírat můžete i z široké nabídky klasických venkovních světel nebo svítidel s pohybovým čidlem. Dostatek světla pak nabízí LED venkovní lampy.
 
 

7 hlavních výhod solárních lamp

Nabízíme vám výčet těch největších výhod, které solární světla přináší:

1. Šetří peníze
2. Šetří čas
3. Osvětlí nebezpečné schody nebo vodní plochy
4. Navodí příjemnou atmosféru
5. Jednoduše se instalují
6. Jsou ekologická
7. Mají moderní design a zapadnou kamkoliv

Produkty k článku:

Výhodný nákupRabalux 8948 LED venkovní ​​solární lampa Mora 1x0,07W | 1,2lm | 3000K | IP23  (2x)Úsporná technologie LEDVenkovní osvětleníZáruka 3 rokyRabalux 8948 LED venkovní ​​solární lampa Mora 1x0,07W | 1,2lm | 3000K | IP23Kód: 98008948
Obvykle do 7-14 dnů
124 Kč s DPH

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky