00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Dárkový poukaz na 500 Kč při nákupu nad 10 000 Kč

Při nákupu nad 10 000 Kč od nás nyní získáte dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč!

Při nákupu nad 10 000 Kč od nás nyní získáte elektronický přenosný dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč. Ten tak budete moci využít buď vy při dalším nákupu nebo můžete udělat radost někomu z vašich blízkých a poukaz mu věnovat.

Ale pozor, poukaz platí 6 měsíců! To je dlouhá doba na výběr osvětlení, přesto to nenechávajte na poslední chvíli. 

Poukaz můžete uplatnit na dekolamp.cz ale i v naší kamenné prodejně na Křenové 409/52 v Brně.

Vybírat můžete ze všech produktů, které na našem eshopu najdete a nejsou ve slevě či nespadají do žádné jiné akce.

Přesto si vás dovolujeme upozornit na velmi oblíbená inteligentní osvětlení od značek Philips Hue, Immax NEO či dalších firem, které můžete ovládat na dálku, vybírat z mnoha barev osvětlení nebo světla tlumit podle vaší nálady. 
Pokud zařizujete celý pokojíček pro vaše děti nebo jen chcete koupit například novou stolní lampičku, určitě nepřehlédněte naše dětská svítidla, ať už od značky Rabalux či Lucide, která nabízí nejen stylové lampičky ve tvaru kaktusů.
S přicházející zimou nezapomínejte ani na venkovní osvětlení vašich zahrad či příjezdových cest, abyste při příchodu za tmy nemuseli klopítat téměř po slepu. 




Váš dárek se po splnění podmínky minimální objednávky automaticky objeví v nákupním košíku pod výpisem produktů a vy už jenom musíte potvrdit, že o jeho přidání k objednávce opravdu stojíte. Po kompletním vyřízení objednávky přijde zákazníkovi dárkový poukaz na email a bude platný od 15. dne po dni, kdy zákazník převzal celou objednávku. Platnost poukazu je 6 měsíců ode dne jeho aktivace. Poukaz nelze kombinovat s jinými slevovými kódy a nevztahuje se na produkty ve slevové, či jiné akci. Dárkový poukaz není směnitelný za peníze. Vyhrazujeme si právo dárkový poukaz deaktivovat, při podezření na pokus o zneužití akce a to zejména v případě vrácení nakoupeného zboží v zákonné lhůtě 14 dní, v případě, že by celková hodnota objednávky tímto vrácením klesla pod deset tisíc korun.
 
Akce platí pouze v týdnu od 18. 11. do 24. 11. 2019.

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky