00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Podívejte se na fotky z naší prodejny svítidel

Víte, že kamenná prodejna Dekolamp se nachází v Brně na Křenové ulici? Kromě široké nabídky svítidel zde najdete i školené odborníky, které vám pomohou s výběrem toho správného osvětlení pro váš dům či byt.

Víte, že kamenná prodejna Dekolamp se nachází v Brně na Křenové ulici? Kromě široké nabídky svítidel zde najdete i školené odborníky, které vám pomohou s výběrem toho správného osvětlení pro váš dům či byt.

Dekolamp_prodejna

Showroom s osvětlením v Brně – kam pro světla?


Pokud bydlíte v Jihomoravském kraji a nebo právě projíždíte Brnem a sháníte spolehlivé osvětlení za příjemné ceny, určitě byste měli navštívit naši prodejnu svítidel na Křenové ulici. Najdete zde více než 1 000 druhů svítidel od předních evropských výrobců. Za pozornost pak stojí zejména designová svítidla z posledních kolekcí a také nejmodernější inteligentní svítidla. Ta si můžete otestovat a vyzkoušet v interaktivním koutku. K dispozici vám budou nejen klasické ovladače, ale také tablet s aplikací pro ovládání světel a hlasový asistent Google. Poznejte, jak zábavný je život s chytrými světly!

Dekolamp_inteligentní   Philips_Hue_inteligentni

Světla obyčejná i luxusní


Samozřejmě, že si u nás vyberete i ze sortimentu běžného, funkčního osvětlení. Na prodejně najdete panely s velkým množstvím venkovních světel, koupelnových svítidel a také se zajímavými stropními a nástěnnými svítidly. Samozřejmostí je také široký výběr z dětských dekorativních světel a sortiment lustrů a stolních lampiček. Zapomenout nesmíme ani na výprodejový koutek, kde si můžete ulovit stylové kousky za příjemně nízké ceny.

Dekolamp_slevy   Dekolamp_svetla_do_koupelny

Co je skladem, může být ještě dnes u vás doma!


Ta nejoblíbenější a nejvíce žádaná světla máme na skladě přímo na prodejně. Odnést si je tedy můžete ihned. Pokud jsou svítidla na některém z našich externích skladů, rádi vám je objednáme. K vám domů a nebo k vyzvednutí na prodejnu ve většině případů dorazí již do dvou dnů. Kromě vystavených světel si můžete vybírat i z nejnovějších katalogů, které jsou na prodejně také k dispozici.

Dekolamp_katalogy

Přijďte si pro služby na míru


Jako odborníci na interiérová a exteriérová svítidla nabízíme i možnost osobní konzultace a pro větší objednávky je možné zajistit i individuální cenovou nabídku. Veškeré informace o nabízených produktech vám rádi zodpoví vyškolení prodejci.

Dekolamp_prodejci

Kde prodejnu Dekolamp najdete?


Prodejna svítidel Dekolamp se nachází na adrese Křenová 52, jen kousek od brněnského hlavního vlakového nádraží. Zastavit se u nás můžete i pokud budete na nákupech ve Vaňkovce. Ta je od nás pouze 7 minut pěší chůze.


Dobrou zprávou pro naše zákazníky je, že k administrativní budově Nosreti, ve které sídlíme patří i velké parkoviště a není zde problém zaparkovat. Pro naše klienty je parkování na 30 minut zdarma!

Ať už se rozhodnete nakupovat na našem e-shopu a nebo nás přijdete osobně navštívit, přejeme vám příjemné nákupy!

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky