00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Když svítidlo umí víc než jen svítit

Co byste řekli na to, že světlo nemusí být vždy JEN světlem. Může mít i některé funkce, které vám usnadní život a nebo vás pobaví. 

Co byste řekli na to, že světlo nemusí být vždy JEN světlem. Může mít i některé funkce, které vám usnadní život a nebo vás pobaví.
 

Zrcadlo, zrcadlo, kdo je v zemi zdejší nejkrásnější?

Péče o vzhled a dobré osvětlení k sobě nezbytně patří. Snem každé ženy, které se potřebuje ráno pěkně nalíčit a každého muže, který se potřebuje perfektně oholit, je mít v koupelně dobře osvícené zrcadlo. Několik takto vylepšených zrcadel máme v nabídce i na stránkách Dekolamp. Zrcadla se zabudovaným osvětlením jsou praktická a stylová. Navíc je jejich používání v koupelně a vlhkém prostředí je naprosto bezpečné, protože mají stupeň krytí IP44. To jim zaručuje ochranu před dopadající vodou. 

Searchlight_Bathroom_Light   Searchlight_Bathroom_Lights

Kulaté zrcadlo s osvětleným okrajem od značky Philips Hue je výjimečné. Nejen, že skvěle vypadá, ale navíc je možné pomocí ovladače Dimmer Switch měnit jeho chromatičnost. Zrcadlo tedy může svítit v neutrální bílé barvě a nebo v relaxační nazlátlé barvě.

Philips_Hue_Adore

Pokud při nanášení make-upu nechcete ráno blokovat rodině koupelnu, pořiďte si osvětlené kosmetické zrcátko na toaletní stolek. Díky LED osvětlení okrajů bude skvělé líčení hračka.

Hudba + světlo  - skvělá dvojka pro domácí párty

Spojit si doma hudbu se světelnou show? S těmito vychytávkami není nic snadnějšího. Jak by se vám líbily reproduktory spojené se světly a nebo inteligentní svítidlo, která bude svítit v rytmu vaší hudby?

Rabalux_KendallPhilips_Massive_SoundlightRabalux_Shea

Vybrat si také můžete inteligentní světelnou lištu od značky Philips Hue, která vám bude vytvářet ambientní světelný podklad při sledování filmů či počítačových her.

Philips_hue_Play


Posvítí vám na cestu, když nevíte kudy a kam

Orientační funkce je jednou z klíčových funkcí, kterou by každé světlo mělo mít. Najít správnou cestu je díky navigačnímu světelnému systému mnohem snazší. 

Ideal_Lux_Smoking_signIdeal_Lux_Toilet


Ranní ptáče, dál doskáče!

Hlavně ráno nezaspat! S tou myšlenkou usíná jistě spousta lidí. To se vám ale s lampičkou v kombinaci s budíkem stane jen těžko. Večer vám bude lampa sloužit jako pomocník při čtení a ráno vás spolehlivě vzbudí. Kromě toho umí některé lampy zobrazit i informace o tom, jaké vás čeká počasí. Praktické, že?

Rabalux_AuroraRabalux_Justin


Ty nejkrásnější vzpomínky pořád na očích

Některé vzpomínky na příjemné chvíle si chceme uchovat nejen v paměti, ale často také i na fotografii. Tu můžete mít založenou kdesi v albu a vracet se k ní jen jednou za čas a nebo si ji můžete hrdě vystavit třeba na noční stolek ve stylovém osvětleném rámečku. Díky decentnímu podsvětlení jsou detaily na fotografii pěkně vidět a potěšit se pohledem na ní můžete i za šera a nebo večer před tím, než půjdete spát.
Pro světlo v rámečku není potřeba elektrický proud, stačí pouze 2 tužkové baterie a dekorativní svítící rámeček na fotku se krásně rozzáří.

Philips_foto_ramecek


Lampa se stolečkem - šikovný pomocník

Jak umístit stojací lampu ke stolku na čtení a ušetřit místo? Jednoduše! Pořiďte si lampu, jejíž součástí už stoleček je. Vyřešíte tak dva problémy jedním nákupem a vaše bydlení získá mimořádně elegantní a originální doplněk, který vám bude každá návštěva závidět. Lampu Piano od belgického výrobce svítidel Lucide u nás najdete v bílé i v černé barvě. Která se vám líbí více?

Ideal_Lux_Piano


Klíče a drobnosti už neztratíte

Praktické jsou i moderní designové nástěnné lampy, které slouží zároveň jako polička na drobnosti. Odložte si třeba náušnice a nebo klíče na místo, kde si na ně vždycky můžete posvítit. Sice se říká, že pod lampou je největší tma, ale v tomto případě na to klidně můžete zapomenout.
 

Lucide_Sebo
Líbí se vám praktická světla s přidanými funkcemi? Nám se líbí moc! Nejenom o nich informujeme naše věrné zákazníky v e-mailovém newsletteru. Pokud tedy nechcete o žádnou skvělou „vychytávku", novinku ani slevovou akci přijít, registrujte se u nás.
 

Produkty k článku:

doprava ZDARMASearchlight 8510 BATHROOM LIGHTS zcadlové koupelnové svítidlo T5 4x13W 1050 lm IP44Osvětlení do koupelnyVhodné do vlhkého prostředíZáruka 3 rokySearchlight 8510 BATHROOM LIGHTS zcadlové koupelnové svítidlo T5 4x13W 1050 lm IP44Kód: 96008510
Obvykle do 7-14 dnů
5 760 Kč s DPH
Šířka [mm] 700
doprava ZDARMASearchlight 7450 BATHROOM LIGHTS zrcadlové koupelnové svítidlo G13 -F41 2x18W 1450 lm IP44Osvětlení do koupelnyVhodné do vlhkého prostředíZáruka 3 rokySearchlight 7450 BATHROOM LIGHTS zrcadlové koupelnové svítidlo G13 -F41 2x18W 1450 lm IP44Kód: 96007450
Obvykle do 7-14 dnů
6 960 Kč s DPH
  • Extra sleva 15 %
  • s kódem: BONUS15
Výhodný nákupdoprava ZDARMATRIO 228360142 Muga nástěnné exteriérové ​​svítidlo SMD 1x5W 550Lm 3000K IP54Úsporná technologie LEDVenkovní osvětleníZáruka 5 letTRIO 228360142 Muga nástěnné exteriérové ​​svítidlo SMD 1x5W 550Lm 3000K IP54Kód: T228360142
Do vyprodání zásob 22 ks
1 511 Kč s DPH
Délka [mm] 105Šířka [mm] 160Výška [mm] 185
Výhodný nákupRabalux 8748 Innsbruck nástěnné svítidlo 1xE27 IP44Venkovní osvětleníZáruka 3 rokyRabalux 8748 Innsbruck nástěnné svítidlo 1xE27 IP44Kód: 98008748
skladem > 10 ks
399 Kč s DPH
Šířka [mm] 318Výška [mm] 100

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky