00 Kč
Způsoby doručení
Přepravce89 Kč
Osobní odběr BrnoZdarma
Doprava zdarma od 1000 Kč

Druhy vánočního osvětlení

Sníh, mráz a Vánoce. A k nim samozřejmě patří i vánoční výzdoba v podobě osvětlených stromků. Jak těch před domem, tak toho s dárky uvnitř.

Sníh, mráz a Vánoce. A k nim samozřejmě patří i vánoční výzdoba v podobě osvětlených stromků. Jak těch před domem, tak toho s dárky uvnitř.

Cukroví, pohádky a vánoční světýlka

Dnes už k Vánocům patří kromě voňavého cukroví a Popelky v televizi také vánoční světýlka v pokojích nebo vánoční dekorace za okny. A i když mají klasické svíčky své kouzlo, ty elektrické vám zase přinesou klidnější spaní. Domov si můžete vyzdobit LED vánočním řetězem, kterým omotáte vánoční stromeček nebo ho naaranžujete na postel, skřín nebo do dveří. Světelný vánoční řetěz můžete také pověsit z vnitřní strany do oken. Pokud plánujete pořízení vánočního řetězu a nejste si jisti přesnou délkou, kupujte vždy raději delší. Nestane se vám tak, že by kousek stromečku zůstal neosvětlený. A na komody, stolky nebo parapety pak postavíte vánoční světelné dekorace a jste připraveni na Vánoce.
 
vánoční světýlka
 

Venkovní vánoční světýlka na strom i pod střechu

Domov už máte vyzdobený a teď je na řadě zahrada? Pokud máte v předzahrádce nebo na zahradě nějaké jeličnaté stromy, přímo se nabízí, abyste je ozdobili vánočním řetězem. Celý prostor se tak rozzáří buď různobarevnými nebo jednobarevnými světýlky. A pokud se poštěstí a bude zrovna sníh, vytvoříte tak jednoduše zahradu jako z pohádky.

Jehličnany ani další stromky ale nejsou jedinou variantou, kam byste mohli umístit vánoční venkovní světýlka. Aby svítil celý dům, můžete vánoční světla umístit i na budovu samotnou nebo na terasu. Třeba ho přichytit k okapu, aby lemoval linii celého domu. Domov si ale můžete vánočními světýlky vyzdobit i v případě, že bydlíte v bytě. Rozzářit si můžete třeba balkon. Vždy ale myslete na to, že světýlka musí přečkat zimu v mrazu a nepříznivém počasí. Proto pamatujte na to, aby hodnota IP krytí vánočních světýlek byla minimálně IP44.

 
vánoční světýlka

Jsme přímí dovozci renomovaných značek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všechny značky